Diskrétní investice - Müller, Roman
Ak chcere zarobiť navzdory finančnej kríze, investujte do diamantov. Tento vzácny nerast je odjakživa symbolom bohatstva a zároveň ponúka zaujímavé zhodnotenie aj v krízach, ktoré svet v určitých cykloch postihujú. V posledných rokoch sú diamanty stále častejšie používané na dlhodobé a diskrétne uloženie peňazí.