Marketing ako dôležitá súčasť podpory maloobchodného odbytu - Dianovská, Júlia
Marketing a jeho osobitné postavenie v oblasti podpory odbytu produktov. Praktické skúsenosti marketingového génia, bývalého šéfa marketingu spoločnosti Coca-cola a súčasného predsedu strategickej poradenskej firmy The Zyman Group, Sergia Zymana, ktorý svojou na výsledky orientovanou prácou dosiahol mimoriadne zvýšenie predaja. Jeho originálny a tvorivý prístup, ktorý sa v praxi opakovane osvedčil, obohacujú aktuálne teoretické poznatky súčasných vynikajúcich ekonómov, k akým bezpochyby patria autori jednej z teórií marketingového manažmentu Philip Kotler a Kevin Lane Keller.