Vplyv digitalizácie na marketing televíznej stanice - Eisele, Štefan
Slovensko deklarovalo Európskej komisii, že v roku 2012 bude digitálne vysielanie v plnej prevádzke. Čo to prinesie. Nové technológie, nové služby, oblasť reklamy.