Vybrané problémy marketingu obchodu - Francová, Zuzana, 1971-
Marketing obchodu je samostatná vedecká disciplína orientovaná na špecifiká inštitucionálneho obchodu. Teoretické vymedzenie marketingu obchodu a nástroje uplatňované v marketingu obchodu. Typológia marketingu a vývoj obchodu. História vývoja obchodu ako východisko pre marketing obchodu.