Cez Bratislavu ide kargo z púštnych Emirátov - Parízek, Alexander
Bratislavské letisko ako tretie európske koncové letisko pre Midex Airlines. Nákladná doprava zo Spojených Arabských Emirátov. Spoločnosť Midex Airlines. Kargo aerolínie v ekonomicky čoraz významnejšej časti sveta. Emiráty odkázané na dovoz technológií, stavebného materiálu aj spotrebného tovaru. Letisko v púšti. Doprava jedným smerom - do Bratislavy.