Znižovanie administratívnej záťaže a nástroje eGovernmentu - Hargaš, Ján
Podstata administratívnej záťaže. Spôsoby znižovania administratívnej záťaže. Náklady regulácie. Meranie administratívnej záťaže. SCM model. eGovernment ako jeden zo základných nástrojov zjednodušovania podnikateľského prostredia v zmysle odstraňovania nadbytočnej administratívnej záťaže.