Teórie distribučných kanálov - Rehák, Róbert, 1984-
Príspevok sa delí na tri čast. Prvá sa zaoberá charakteristikou pojmov, druhá kritériami hodnotenia distribučných kanálov, posledná teóriami distribučných kanálov. Teórie distribučných kanálov sú dnes veľmi dôležité, pretože v závislosti od tvorby distribučných kanálov je záviský chod celej ekonomiky, a to ako na národnej, tak na celosvetovej úrovni.