Jak reagovat na finanční krizi - Pitra, Zbyněk
Hnacie motory zmien súčasného globálneho sveta - zmeny technológií, inštitúcií a hodnôt. Budúcnosť manažmentu - inovácie procesov manažmentu organizácie. Cesta k dlhodobej prosperite. Trendy zmien v riadení organizácie. Zmena modelu podnikania.