Ověření platnosti keynesiánské spotřební funkce pre Českou republiku - Poměnková, Jitka
Odhad krátkodobej keynesiánskej spotrebnej funkcie. Rozšírenie klasickej spotrebnej funkcie o faktor inflácie. Analýza agregátnej spotreby.