Rozvíjanie komunikačných kompetencií žiakov pomocou aktivizujúcich vyučovacích metód - Kompoltová, Soňa
Rozvíjanie jazykových komunikačných kompetencií žiakov. Komunikácia podporujúca úspešnosť žiaka v škole. Aktívne počúvanie. Otázky a odpovede vo vyučovaní. Spätná väzba - obojstranná komunikácia. Pochvala a kritika.