Vplyv didaktickej techniky na efektívnosť ekonomického vzdelávania - Zubalová, Zdenka
Aplikácia moderných poznatkov v rámci vyučovaných predmetov a možnosti učiteľov za pomoci didakticej techniky sprístupniť žiakom a študentom také kvalitné informácie, ktoré sú dôležité pre tvorivý prístup k výkonu ich budúcej práce v súlade s novými podmienkami a technológiami. Používanie didaktickej techniky na rozvoj tvorivého konania a myslenia žiakov. Kladné aj záporné účinky využívania didakticej techniky. Kooperatívne vyučovanie.