Vodcovstvo ako úspešný predpoklad pre dosahovanie zvyšovania konkurenčnej schopnosti podnikov - Hudáková, Ivana, 1976-
Vymedzenie pojmu - vedenie ľudí a leadership. Manažér. Líder. Výsledky prieskumov analýzy na tému leadership. Transakčné vedenie. Transformačné vedenie. Význam vodcovstva (leadership).