Matematické modelovanie riadenia technologických procesov s využitím metód viacrozmernej štatistiky - Vagaská, Alena
Numerické riadenie a číslicová riadiaca technika (CNC technika). Štatistická optimalizácia a plánované experimenty. Vplyv procesných faktorov na morfológiu obrobeného povrchu.