Co přinese digitalizace marketingu? - Frey, Petr
Televízia ako jedno z najkonzervatívnejších médií z pohľadu progresívnych marketérov. Digitalizácia televízneho vysielania a interaktívne služby. Televízia verzus internet. DRTV (Direct response TV) a DRTV 2.0. Digitalizácia v USA. Čo nás čaká v oblasti digitalizácie televízneho vysielania.