Aktuálne otázky euromeny, jej distribúcie a vplyvu na podnikateľskú sféru - Dianovská, Júlia
Aktuálna problematika súvisiaca s prijatím novej európskej meny na Slovensku. Základné fakty o eure, o distribúcii novej meny, ako aj o vplyve zavedenia eura na podnikateľskú sféru.