Zapišme to do blogu - Višková, Petra
Nová metóda marketingového výskumu - spotrebiteľský, alebo riadený blog. Spotrebiteľský blog - riadená , skúseným výskumníkom vedená cesta k poznaniu spotrebiteľov. Ako fungujú riadené blogy. Interaktívny charakter. Výhody a nevýhody spotrebiteľských blogov.