Spotrebitelia a biopotraviny - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Vnímanie kvality zo strany spotrebiteľov vo vzťahu k bioproduktom a biopotravinám. Biopotraviny predstavujú nielen súčasť moderného životného štýlu, ale predovšetkým súčasť zdravého stravovania. Aj napriek vyššej cene týchto produktov, neustále narastá počet spotrebiteľov kupujúcich biopotraviny. Dokazuje to aj uskutočnený prieskum nákupného správania spotrebiteľov.