Silnejúci spotrebiteľský segment na slovenskom trhu spotrebného tovaru - Viestová, Kristína
Príspevok je orientovaný na kvantitatívne a kvalitatívne sa meniaci segment tzv. strieborný/sivý/starnúci v podmienkach slovenského trhu so spotrebným tovarom. Nová kvalita tohto segmentu si bude vyžadovať rýchlu reakciu zo strany marketingového manažmentu obchodných podnikov, tak ako tieto začali riešiť otázky obdobného charakteru v krajinách Európy, Ameriky a Ázie.