Vplyv kontaminovaných očakávaní zákazníkov na investičné rozhodnutie - Lyócsa, Štefan, 1982-
Realizácia investícií. Metóda čistej súčasnej hodnoty. Vymedzenie rozhodovacej situácie a investičného problému s dôrazom na možné, praktické využitie v podnikovej praxi. Model hodnotenia projektu. Možné dôsledky chybného vnímania očakávaných požiadaviek zákazníka. Zhrnutie výsledkov a návrh možného ďalšieho smeru výskumu, eventuálne jeho praktické použitie v podnikovej praxi.