Hlavné faktory a trendy a ich vplyv na obchod, predaj a spotrebu kávy a čaju v podmienkach globalizácie - Matušek, Igor
Trendy ako faktory vplyvu na obchod s kávou a čajom, ich predaj a spotrebu. Severoamerický kontinent - USA, Kanada. Vybrané krajiny Európskej únie - Belgicko, Francúzsko, Nemecko, Holandsko, Rakúsko, Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Rumunsko. Ostatné vybrané európske krajiny - V. Británia, Írsko, Ukrajina.