Postavenie distribúcie v marketingovom mixe vodárenských spoločností - Némová, Monika
Vodárenské odvetvie - odvetvie strategického charakteru. Podstata distribúcie. Charakteristika vodárenského odvetvia. Podstata a špecifiká marketingového mixu vodárenskej spoločnosti. Produkt, cena, komunikácia, distribúcia v prostredí vodárenskej spoločnosti.