Slovenské firmy a globalizácia čo hovorí prieskum - Záležáková, Eliška
Ako budú podľa manažérov vplývať na naše podniky globalizácia, hyperkonkurencia a iné megatrendy. Ako sa podľa ich názorov budú vyvíjať podniky, aké účinné opatrenia by mali prijať. Oslovených bolo 154 manažérov podnikov v SR.