Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z č. 11/2008. Podstata časového rozlišovania - uskutočňovanie účtovných operácií slúžiacich k zaisteniu časovej zhody výnosov a nákladov za účelom výpočtu výsledku hospodárenia. Potreba časového rozlišovania. Príklady.