Riziká využívania offshoringu pri podnikaní firmy - Jamnický, Peter
Zvyšovanie efektívnosti v organizáciách prostredníctvom využívania offshoringu. Výhody offshoringu, riziká. Ako vyberať vhodné činnosti na ich externalizáciu. Praktické skúsenosti slovenskej firmy. Aj malé a stredné firmy ťažia z offshoringu.