E-learning - budúcnosť rozvoja ľudských zdrojov - Petrufová, Mária
Niekoľko poznatkov o e-learningu. Aktívny prístup študenta k získavaniu učiva. Využitie informačno-komunikačných prostriedkov na zdokonalenie vzdelávacieho procesu. Pojem blended learning. Aké možnosti učenia ponúka blended learning. Skúsenosti z výučby manažérskych predmetov v prostredí Moodle na Akadémii ozbrojených síl gen. M. R. Štefánika v Liptovskom Mikuláši.