Učitelia v úlohe tvorcov e-learning kurzov - Stuchlíková, Ľubica
Motivácia učiteľov k tvorbe kurzov. Spôsoby tvorby kurzov. Učiteľ - sám tvorcom kurzov. Spolupráca učiteľa a softvérového inžiniera. Tvorba kurzov v spolupráci so študentami. "e-Learn central tím" na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave.