Vývoj tvorby technických rezerv a investičnej činnosti Kooperativy poisťovne, a. s. v rokoch 2001-2007 - Meheš, Marek
Zhodnotenie vývoja portfólia investícií KOOPERATIVY poisťovne, a. s. ako druhej najväčšej poisťovni podľa predpisu poistného pôsobiacej na slovenskom poistnom trhu, v rokoch 2001 – 2007. Vývoj tvorby technických rezerv ako predpokladu investičnej činnosti komerčných poisťovní, umiestňovanie prostriedkov technických rezerv podľa jednotlivých foriem aktív, výnosy z finančných umiestnení, investičná aktivita ako základný ukazovateľ efektívnosti zhodnocovania prostriedkov technických rezerv.