Aktuálny vývoj cien energií na Slovensku - Cár, Mikuláš
Vývoj cien energií vo výrobnej sfére a pre malospotrebiteľov. Porovnanie aktuálnej úrovne cien plynu a elektriny vo vybraných krajinách. Metodika Eurostatu na zisťovanie cien zemného plynu a elektriny.