Modelovanie dynamickej podmienenej korelácie menových kurzov V4 - Výrost, Tomáš, 1978-
Kvantifikácia modelu, ktorý umožňuje posúdiť vývoj korelácií menových kurzov V4. Modelu DCC-MVGARCH. Metodológia. Charakteristika použitých dát.