Vzdelávací portál pre študentov "eLearn central" - Stuchlíková, Ľubica
Charakteristika portálu "eLearn central", ktorý sa využíva na STU v Bratislave. Deväť kategórií kurzov. Podpora štandardnej formy štúdia, zdroj informácií a materiálov na stiahnutie, fórum noviniek. Špecifická skupina kurzov v kategóriách tímové projekty a individuálne projekty. Autori portálu.