O bývaní a spoločnom svete (architektúra: filozofia a verejný priestor) - Pauer, Jozef
Filozofia a verejný priestor. Mestá, verejný záujem a architektúra. Človek a prostredie. Existenciálne potreby ako konštitutívne vzťahy ľudského bývania. Fragmenty kultúry a architektúry v atomizovanej spoločnosti.