Spôsoby rastu podniku ako nevyhnutnej súčasti jeho rozvoja - Krajčovič, Ján
Spôsoby rastu podniku: interný rast a externý rast podniku. Vertikálna integrácia podniku. Konkrétny prejav fúzií v rámci rastu podnikov - spoločné podniky. Diverzifikácia konglomerátneho typu.