Směrnice EU o službách na vnitřním trhu: Analýza ekonomických dopadů na makroekonomické ukazatele ČR - Bečica, Jiří
Smernica Európskej únie o službách - jedna z najvýznamnejších aktivít v procese dobudovania vnútorného trhu EÚ. Odstránenie bariér pri poskytovaní služieb. Analýza ekonomických dopadov na makroekonomické ukazovatele Českej republiky. Dopad smernice na ekonomický rast a zamestnanosť. Dopad smernice na ukazovatele finančnej výkonnosti sektorov. Dopad smernice na export a import.