Quo vadis, biometrie? - Hajník, Filip
Rast záujmu o biometrické technológie. Hrozby použitia hesiel a čísiel PIN. Otlačok prsta pre i-banking. Biometria v bankomatoch. Ľahké využitie v call centre. Vstup do vysoko zabezpečeného priestoru.