Znáte a jste dobře přiraveni na svého zákazníka? - Škanta, Jan
IT ako funkčné jadro modernej poisťovne. Flexibilita modelu distribúcie. Customer insight. Priama IT podpora predaja. Nepriama podpora predaja pomocou IT. Customer intelligence: poznať, získať, udržať a rozvíjať. Znalosť zákazníka.