Infraštruktúra služieb - báza, či bariéra aktivizácie Slovenska v CR? - Michalová, Valéria
Úroveň rozvoja vybraných infraštruktúrnych zložiek a možné dôsledky prejavujúce sa vo vývoji bilancie služieb v SR za posledné obdobie.