Etika v konkurenčním zpravodajství - Herzán, Lukáš
Konkurenčné spravodajstvo (competitive intelligence) ako legálny a etický proces zbierania, sledovania a analýzy informácií o konkurenčných firmách. Primárne a sekundárne informačné zdroje. Priemyselná špionáž.