Informačné zdroje pre spravodajstvo o konkurencii na Slovensku - Kopec, Pavol
Vymedzenie konkurenčného spravodajstva. Zdroje sekundárnych dát. Vybrané komerčné databázy na Slovensku. Informácie na internete.