Behaviorálne kreditné hodnotenie - Magna, Marián
Model, na základe ktorého možno odhadnúť riziko, za akých podmienok sa zákazník dostane do situácie, že nedokáže splácať svoje záväzky. Analýza všetkých premenných s vylúčením nepotrebných premenných. Vytvorenie a vyhodnotenie skórovacej karty. Giniho koeficienty. ROC krivka.