Havana - hlavná karibská destinácia - Križan, František
Havana - hlavné mesto Kuby, najväčšie mesto v krajine. Havana predstavovala a stále predstavuje najväčší prirodzený prístav v celej Karibskej oblasti, čo podmienilo jej prosperitu a rozvoj už v 16. storočí. Stručná história rozvoja Havany. Cestovný ruch v meste.