Indonézia - Danielová, Katarína
Indonézia - rozsiahly multietnický štát rozprestierajúci sa v ostrovnej juhovýchodnej Ázii v okolí rovníka a zároveň najväčšie súostrovie sveta. Prírodné podmienky. Historický vývoj. Obyvateľstvo a sídla, správne členenie. Hospodárstvo v minulosti a dnes.