Teorie rozvoje: indická perspektiva - Daněk, Petr
Stručne o teórii rozvoja. Vývoj a súčasné prístupy k rozvojovým teóriám v Indii. Rozvoj a rozvojové štúdie v Indii. Krátky "výlet" do súčasnej Indie. Stručná charakteristika piatich prestížnych indických inštitúcií.