Nobelova cena pro Paula Krugmana - Klvačová, Eva
Paul Krugman ako vedec, žurnalista a politický kritik. Nositeľ Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 2008 za analýzu medzinárodního obchodu a rozmiestňovanie ekonomických aktivít.