Problémy výuky a výzkumu na českých vysokých školách a jejich vliv na tvorbu lidského kapitálu - Klvačová, Eva
Faktory, ktoré determinujú súčasný stav ľudského kapiotálu v Českej republike. Vznik súkromných vysokých škôl a kvalita vzdelávania. Veda na vysokých školách.