Šance i nároky na manažery rostou. - Mrkvičková, Monika
Medzinárodný obchod a spolupráca siahajú hlboko do našich dejín. Posledné desaťročia však prinášajú razantné zmeny, na ktoré je potrebné reagovať. Už nielen v obchode, pretože nároky stúpajú na všetkých pracovníkov a osobitne na tých v riadiacich pozíciách, pričom sa nejedná len o vrcholových vedúcich pracovníkov.