Slovak-UNDP Trust Fund 2003-2008: výsledky a odporúčania pre ďalšie obdobie slovenskej oficiálnej rozvojovej pomoci - Letková, Zuzana
Slovak-UNDP Trust Fund v období 2003-2008. Slovenská rozvojová pomoc v Subsaharskej Afrike. Slovenská rozvojová a humanitárna pomoc v Ázii. Slovenská rozvojová pomoc na Západnom Balkáne a vo východnej Európe. Rozvojové vzdelávanie na Slovensku. Regional Partnership Programme (RPP). Závery a odporúčania.