Proč hledat talent manažery ? - Charouzdová, Yvona
Ako vnímame pojent talent manažment, aký bol jeho doterajší vývoj a aké má miesto v súčasnosti. Boj o talenty nepoľaví ani v čase hospodárskej recesie. K čomu potrebujeme manažérov na talenty.