Rozvojová spolupráca SR od roku 2003 a jej výzvy na najbližšie roky - Šalko, Ján
Inštitucionalizácia systému rozvojovej spolupráce. Financovanie rozvojovej spolupráce. Teritoriálne a sektorové priority slovenskej rozvojovej spolupráce.