Daň z nehnuteľností po zavedení eura - Bubeníková, Irena
Sadzba dane zo stavieb. Príplatok za podlažie. Sadzba dane z bytov. Vyrubenie dane. Preplatok na dani. Hodnoty ornej pôdy. Hodnoty stavebných pozemkov. Podstatné nezmenené ustanovenia.