Návrh rozpočtu územnej samosprávy a rozdeľovanie výnosu dane z príjmov územnej samospráve - Hrašková, Dagmar
Rozpočet obcí. Nedaňové príjmy. Daňové príjmy. Granty a transfery. Celkové výdavky obcí. Očakávania v rozpočtoch obcí v roku 2009. Rozdeľovanie výnosu dane z príjmov územnej samospráve. Nariadenie vlády SR. Odhad dopadov nariadenia vlády.